Reviews from Fried Chicken Express Almere

Recent reviews

4.0
Oscar
7 May 2022

Ik heb mijn bestelling die ik via de website van Fried Chicken Express had besteld nooit ontvangen. Vanaf iets na 5 uur heb ik het restaurant geprobeerd te bellen en er werd niet opgenomen. Uiteindelijk ben ik om hal 6 richting het restaurant gereden en die bleek gesloten te zijn. Ik zie in de reviews dat ik niet de enige ben. Ik vrees dat ik mijn geld ook kwijt ben. Je bent dus gewaarschuwd.

Dennis
29 April 2022

Niks ontvangen...Ik wil graag zsm mijn geld terug!

H.Hofman
28 April 2022

Ik had een bestelling geplaatst die on 18.oou bezorgd zou worden. Echter het werd later en later en fried chicken Express was niet te bereiken per telefoon of sms.Om 21.00u heb ik woedend de moed op gegeven en voor mijn kleinzoon een warme maaltijd in elkaar gedraaid maar zijn teleurstelling was groot. Het reeds betaalde geld will Ik graag zo snel mogelijk teruggestort zien en dit is een ervaring die ik niet snel vergeet. NIEMAND TE BEREIKEN OM TEKST EN UITLEG TE GEVEN. Het liefst had Ik geen enkele ster gegeven maar dan kan ik het niet verzenden.

M
22 April 2022

Donderdagavond eten besteld betaald maar niet geleverd en 2 dagen niet bereikbaar? Hoop dat er niets ergs is gebeurd. Kwaliteit altijd goed maar dir even niet.

Ayoub
31 March 2022
Anoniem
25 March 2022

Heb mijn bestelling niet ontvangen

Anoniem
24 February 2022

Eten niet gekregen en er word niet opgenomen aan de telefoon

Maurice
22 February 2022

Zeer lekker eten, goede kwaliteit, heerlijke malse kip en zeer smakelijke frietjes

Mirelle
16 February 2022

Heerlijk product en lieve bezorgers!

Ouarda
10 February 2022

Lekker eten en supersnelle bezorging!

R
3 February 2022
D
13 January 2022

Burger was echt lekker! Frietjes hadden wat langer gekunt maar die voorkeur verschilt natuurlijk per persoon. Menu met drinken voor een goeie prijs !!

Ruben
8 January 2022

Heerlijke kip, had de spicy chickenburger en hotwings. De bestelling was nog warm en de kip was heerlijk krokant van buiten en zacht van binnen

Daniel
12 December 2021

Het beste kipburgers in de stad :)

Marcin Koziuk
11 December 2021

Heeeerlijk en snel bezorgd :) Kip super lekker en frietjes ook nog krokant!

Diana
5 December 2021

Erg lekker gegeten en snel bezorgd super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nadir Hajjour
18 September 2021
Naïla
8 September 2021

Ik ben best kritisch mbt kipgerechten, maar mijn bestelling was top. Niet te vettig, smaakvol en vers. Het is de 1e x dat ik heb besteld, maar zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst. En de hotwings zijn n aanrader!!

Sem hooijengaan
26 July 2021

MIJN COMPLIMENTEN!! Eten kwam vers en warm aan, bezorger leest de beschrijving en het eten was super lekker. Zeker een aanrader!! Ga zo door!!

Boston
22 June 2021

Altijd heerlijk eten en op tijd geleverd door de zeer vriendelijke bezorger! Een heel enkele keer zit er een rare maiskolf bij, maar dat zien we maar door de vingers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jamal
1 June 2021

Was lekker snel. Kip was erg smaakvol en krokant.

Mohamed
30 May 2021
Master Wong
28 May 2021

Lekkere burgers en wraps. goeie saus ook op de wraps. Verder was de bezorger precies op de aangegeven tijd gekomen. Dikke SO daarvoor.

Jaap
20 May 2021

Heerlijk eten!!